Gå til hoved-indhold

Karriere

 

FirstFarms prioriterer at være en attraktiv, mangfoldig og inkluderende arbejdsplads og tilbyder muligheder ud over det sædvanlige i kraft af selskabets drift af flere landbrug, flere driftsgrene og i flere lande. FirstFarms har en aktiv medarbejderpolitik, som blandt andet omfatter oplæring og efteruddannelse af vores ansatte på de enkelte landbrug, ligesom vores udsendte ledere modtager sprogundervisning i lokalsprog.

Rekruttering sker blandt andet via stillingsopslag på selskabets hjemmeside, FacebookLinkedIn samt via uopfordrede ansøgninger, ligesom rekrutteringsvirksomheder i Danmark og i udlandet også anvendes for at finde de bedste medarbejdere til selskabet. Vi opfordrer til at alle kandidater ansøger job hos uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk baggrund.

Hvorfor arbejde hos FirstFarms?

Med mere end 300 medarbejdere i fem lande tilstræber FirstFarms en attraktiv og sikker arbejdsplads samt et godt, retfærdigt og etisk arbejdsmiljø for vores nuværende og kommende medarbejdere.

Vi tror på at koncernens udvikling og succes afhænger af medarbejdernes viden og kompetencer, og vi tilbyder derfor forskellige kurser, efteruddannelse og træning for at udvikle og styrke vores medarbejdere.

Vi sætter pris på loyale medarbejdere som bidrager til koncernens udvikling igennem et langt arbejdsliv. Vi belønner dem med attraktive bonusordninger. 

Ledige stillinger

 

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Uopfordrede ansøgninger

FirstFarms ønsker kompetente og uddannede medarbejdere og modtager derfor gerne uopfordrede ansøgninger fra kvalificerede ansøgere. Send en ansøgning vedhæftet et CV, der indeholder et par ord om dig selv, dine kvalifikationer, interesser og hvorfor du netop ønsker at arbejde hos os. Send til info@firstfarms.com

Mærk e-mailen: Uopfordret ansøgning" og skriv hvor i FirstFarms-koncernen og i hvilken funktion, der ønskes ansættelse.